Mijn diensten

AVB Hypnotherapie

Wil je meer weten over wat ik doe? Het is mijn passie mensen als jij te helpen - elke dag weer. Op deze pagina vind je alle  manieren waar ik je mee zou kunnen helpen.

Hypnotherapie

Hypnose en Regressietherapie is een combinatie van Hypnotherapie en Regressie waarin we, door het bewust oproepen van Trance, het onderbewustzijn aanspreken/programmeren en, als dat nodig is, we met jou teruggaan in de tijd naar het moment waarop belemmerende (gedrags)patronen en overtuigingen zijn ontstaan, zodat je ze kan transformeren.

Hypnose en Regressietherapie is een veelzijdige therapievorm, waarin van vele therapeutische technieken gebruik wordt gemaakt. Onze Hypnose en Regressietherapeuten beschikken zodoende over een uitgebreide gereedschapskist om jouw problemen te ontwarren en jouw onderbewustzijn aan te spreken, met als doel: ‘jou te helen.’

Familieopstellingen (systemisch werken)

Opstellingen is een geweldige methode om antwoord te krijgen op vragen die bij jouw leven en inzicht te krijgen in jouw leven, patronen en in die van anderen. Zowel privé als werk.

Iedereen maakt onderdeel uit van een systeem. Of het nu gaat om een relatie, familie, een afdeling of zelfs een organisatie. Door dit systeem op te stellen, kun je vanuit verschillende invalshoeken er naar kijken. Daardoor kun je snel doordringen tot de kern van een probleem of een patroon. Tegelijkertijd worden de mogelijkheden zichtbaar om dit patroon te doorbreken en dingen anders te doen.